fbpx

EGZAMA KONTROLÜ İÇİN TRİKOLOJİK LOSYONLAR

21.10.2021

Akademi Saç Terapi olarak ‘’ Egzama kontrolü ‘’ ve saç derisi kepek sorunlarında Trikolojik Losyonlar kullanıyoruz. Özellikle cilt sağlığı hala gelişmekte olan genç danışanlarımız için “kozmetik alt yapılı” bitkisel içeriklerle formüle edilen Trikolojik Losyonları tercih ediyoruz.

Egzama kontrolü için kullandığımız saç derisi losyonları, bio-teknoloji ile geliştirildi ve saç derisinden hızla emilerek vücut sıcaklığı ile aktif olma özelliğine sahip. Egzama kontrolü için kullanılan losyonlar, saç sorunlarını kontrol etmekte şampuana göre 10 kat daha etkilidir. Özellikle kepeğe sebep olan mikro organizmaların sayısını azaltabilen Trikolojik bakımlarımız, saç derisinin kepekten arınmasına yardım ediypr. Trikolojik bakımlar aynı zamanda saç oluşumuna zarar veren iltihap oluşumunu sınırlarken, saçların yeniden sağlıklı ve canlı hale gelmesine yardım ediyor.

Saç derisi sağlığını en üst seviyede tutmak için geliştirilmiş olan “Düzenleyici Bakım Serisi” saç derisinde aşırı yağlanma, kabuklanma ve kaşınma sorunlarını kontrol edebilen losyon, şampuan ve tonik uygulamalarını içeriyor.

İçeriğinde hint yağı (castor oil) , A ve E vitamini, linoleik asit, çay ağacı yağ,  lavanta yağ ve ardıç yağı içeren “Ap23 Losyon”, “J Losyon”, “Cade Losyon” ve ardıç katranı ve ökaliptüs yağı içeren Juniper Eucalyptus Şampuan’ın düzenli kullanımı ile cilt sorunlarını rahatlatıp ve sorunun tekrarlama süresini de geciktirebiliyor.

Uygulamaları saç derisini rahatlatmak ve kepek oluşumunu kontrol etmek için 5-10 haftalık terapik bakımlar şeklinde planlıyoruz. Evde şampuan ve tonik desteği ile beraber uygulayabileceğiniz bakımlar saç derisi sorunlarını rahatlatıyor, uzun dönemde cilt sağlığına fayda sağlıyor. Haftada 1-2 kez sıklığında uygulanan losyon bakımlar ilk hafta etkisini gösterip 5-10 hafta içinde saç derisi kusurlarını azaltmaya yardımcı olur.

İlgili Yazılar:

ÇOCUKLARDA VE GENÇLERDE SAÇ DERİSİNDE EGZAMA (SEBOREİK DERMATİT)

ÇOCUKLARDA VE GENÇLERDE EGZAMA NASIL KONTROL EDİLİR?


Comments are closed here.